Sparkel til bil

Fyll i ditt regnummer så vises kun deler som passer din bil. HVILKEN sparkel anbefaler dere til bruk på bil? Mine dårlige erfaringer er at grunning under sparkel er viktig.

Jeg fikk meg en del overaskelser når jeg begynte med min bil her i fjor. Vinteren nærmer seg, og jeg har tenkt å sparkle igjen noen huller i kanalene på bilen min. Største hullet er drøyt 2xcm, mens de tre . Sparkel etter rustfjerning på Mercedes.

Ripet opp gammel bil – hvordan fikse det selv. Rustflekking – tips om grunning, sparkel og lakk. Clean frontfanger, hvilken type sparkel?

BufretLignendeIngen ønsker å få en metallskade, på f. Jo nærmere lakken, jo finere (tettere) sparkel. Plastikksparkel er mer elastisk enn vanlig sparkel. Dette fordi de fleste plastdeler på en motorsykkel eller bil er i bevegelse når man kjører og da . Hei, noen som har hatt problem med bil med sparklet baksjerm og basskasse i bagasjerommet?