Male furu spisebord

Spisestuen besto av et rundt spisebord med ileggsplate og fem stoler. Det skulle males og i leggesplanten skulle få dekor. Liv forvandlet gammel furu til magisk lekekjøkken.

Jeg lovet at steg for steg på nytt bord skulle komme dagen etter, men helgen ble ikke. Denne beisemetoden kan KUN brukes på HELTRE som eik og furu. Fornying av spisebord i furu heltre. SLIPEJOBBEN: Med en plansliper ble bordplaten slipt ned på rundt én time, først med et grovt papir og så .

Et egenprodusert bord sitter man gjerne lenge ved. Julia tok utgangspunkt i noen ubehandlede bord og lot penselen jobbe. Resultatet – en fargesterk spise- . Jeg har et mørklakket furubord som nå skal males lyst.

Hvordan går jeg frem, og hvilken type maling er best å bruke? I det siste har jeg fått flere forespørsler ang å pusse opp gamle furumøbler. Istedet for å svare hver på mail, tar jeg fram en kommode jeg pusset . Massivt furubord med ileggsplate.

For idag har jeg pusset og malt et veldig gammelt spisebord som vi skal ha i kjøkken kroken vår.

Tenkte at jeg må bare male hele bordet hvitt. Det er ikke så tykt, så kan man pusse det og male? Da må det vel i så fall behandles med noe først.

Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk. Planlegger å male et gammelt furu bord med Lady Pure Nature og ønsker meg en farge som passer til gråtoner. Har sett på fargene Værbitt tre eller. Den har jeg ganske enkelt laget av hobbyplater i furu.

Husfar er ikke særlig lysten på å male et tilnærmet nytt bord. Vi har et lakkert furubord til spisebord. Dette har jeg lyst til å male hvitt. Har aldri malt før og vet ikke helt hvordan jeg skal . Det tilårskomne spisebordet hadde stått og gulnet i mange år, tatt i mot. På bordplaten i dette tilfellet, som altså er en mykere tresort (furu), ble . Se oppskriften på fornyelse av fire typisk loppefunn: Furukommode,.

Ta frem malekosten og noen ekstra gode ideer, og forny det gulnede, gamle 90-tallsmøbelet. Før du skal male møbler så er det viktig at lakkede flater (rester av gammel oljemaling, eller lakk) pusses ne så det blir matt og ripet opp. Møblene må rengjøres grundig før de males.

Gammelt bord som kunne endt på fyllinga. Her fant jeg en veldig grei fremgangsmåte og gode tips for hvordan man går frem om man har en bokhylle eller annet som man gjerne vil male i .