Lakke båt med rulle

Ta og vannslipe hele båten og rengjør med aceton eller lignende,Ta en rulle som er beregnet til denne lakken du skal bruke og lakk i vei helst . Jeg skal lakkere om båten i en annen farge (hvit). Blir det bra resultat ved å benytte rulle og hvilke type rulle anbefales?

Jeg har malt blåstripe på min båt blå. Her kan du se hvordan male toppstrøk på båten din. Pensel og rulle er uansett meget godt egnet til påføring, enkelt i bruk og vil gi et profesjonelt resultat.

Lakkering av glassfiberbåt – posted in Båt og maritimt: Hei!

Hvilken lakk br jeg bruke, og går det ann å male med rulle? Har kjøpt meg en gammel fot glassfiber båt som jeg har pusset å tettet noen hull i. Deretter blir det og legge på farge med rulle, sprøyte eller pensel. Ved første påføring på ubehandlet tre tynnes lakken med 15– Tynner nr.

Tidligere lakkert flate i god forfatning slipes lett med 280–3slipepapir. Hei tenkte på å lakkere båten som går i ferskvann. Bare å rense den skikkelig for bunnstov og gammel lakk og ta på nytt?