Flamingo badering kremmerhuset

Flamingo Badering – Flyt av gårde i tropisk stil! Slapp av i bassenget med denne gigantiske, men svært elegante, rosa flamingoen. Mangler: kremmerhusetFlamingo Float Ring: Slapp av og lev livet flamingo-style. BufretVisste du at en gruppe flamingoer på engelsk heter a flamboyance? Mangler: kremmerhusetperfect summer fun!

Det var et veldig sommerlig tema, og siden jeg for litt siden kjøpte meg en enorm oppblåsbar flamingo måtte jeg jo bare få.

Skal kjøpe meg en så rosa badering som den på bildet. AnonyDen er fra Kremmerhuset 😀 . Kremmerhuset gir deg på denne og alle andre varer ut lørdag 11. ALLE varer i hele morgen:-) #flamingo #badering #kremmerhuset #summerinspo #happycolors #løpogkjøp. Sommerfest i Kremmerhuset fredag og lørdag ☀ – PÅ ALLE VARER ! Jeg ønsker meg flamingo baderingen #amandastorsenter #kremmerhuset .

Sommerfest, – på alle varer #kremmerhuset. ALLE varer i hele morgen:-) #flamingo #badering #kremmerhuset . KREMMERHUSET har på alle varer fredag og lørdag. Wæææ Kjetil hadd inne en sånn rosa flamingo passa perfekt te mæ i Bulgaria?

ALLE varer i hele morgen:-) #flamingo #badering #kremmerhuset #summerinspo #happycolors #løpogkjøp . Beste kjøp: Badering med nakkestøtte og koppholdere. Henda i været de som trenger en flytende flamingo koppholder i sommer? Sommerfest i Kremmerhuset fredag og lørdag ☀ – PÅ ALLE VARER ! Jeg ønsker meg flamingo baderingen #amandastorsenter #kremmerhuset .