Tyrkisk kjøkken oppskrifter

Alle mine beste oppskrifter på tyrkisk mat samlet på ett sted. På denne bloggen deler jeg historier og oppskrifter fra mitt kjøkken og liv i Istanbul. Fokuset er på autentiske smaker og enkle fremgangsmåter.

Denne desserten er veldig vanlig til å lage i Tyrkia. Det er ikke bare tyrkisk mat men mat fra hele verden. Nordmannen som deler tyrkisk mat fra Istanbul.

I et halvt år har jeg hatt stadig mer lyst på tyrkisk mat etter å ha lest.

Legger egentlig bare ut oppskrifter på tyrkisk mat, men dette er en av yndlingsmiddagene til mannen min og jeg, så jeg legger ut det også 🙂 Dessuten er det . Vi besøkte ett av de nye eksotiske stedene i Kristiansand med tyrkisk mat, nemlig Resturanten Lille Istanbul i Tollbodgaten, og det ble en positiv overraskelse. Oppskrift på tradisjonell tyrkisk lammegryte med masse grønnsaker. Ganske enkel å lage, og den stekes ferdig i stekeovnen. For å komme i stemning for reisen har vi her samlet noen oppskrifter på tyrkisk mat som du selv kan lage hjemme i kjøkkenet. Her vil du finne hjemmelaget tyrkiske mat.

Du finner de gamle og nye oppskriftene her på denne adressen. Det tyrkiske kjøkken er ansett som ett av de mest innflytelsesrike i verden. Det første som faller oss inn er selvfølgelig kebab.