Tapetsere malm kommode

Vil tapetsere den litt og ha resten hvit. Blir det finest om jeg tapetserer oppå og ned på sidene, og beholder skuffefrontene hvite, eller blir det . JPG,ow:160pt:Mitt drømmehje\Bli ny\ Ikea malm kommode,rh:mittdrommehjem.

JPG,ow:26pt:lilla lykke: Kamp med IKEA kommode,rh:lilla-lykke.

Kamp med IKEA kommode,rh:lilla-lykke. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Med maling og tapet fikk kommoden et nytt liv! Til slutt besluttet de at de ville male den svart og tapetsere toppen og frontene. En kjedelig kommode, maskeringsteip, maling i favorittfargene dine.

Hvis du lurer på hvordan man tapetserer på en lettvint måte kan du lese . Jeg mener å ha lest at en fint kan tapetsere slike flater, men tanken på. MALM kommoden, det var helt umulig å få stiftene til å sitte!

Har en del rester igjen etter tapetsering og spesielt fra barnerommet. En gammel Malm kommode fra Ikea ble litt skadet under transport og jeg . Fornyelse av Malm kommode Min søte lille jente (hun blir nok kjempesint på meg hvis hun leser det hehe) har fått seg nytt rom. Da kan jeg bruke de 1cm som skrivebord siden Malm kommoden har perfekt høyde for dette. Jeg har lagt papir på en MALM kommode fra Ikea. Det er super nemt – Man skal bare bruge tapet og ikke gavepapir som jeg gjorde.

Skaff deg en rull med spennende tapet og tapetser frontene, eller sidene for å få litt spenning. En malm-kommode fra IKEA er bra til nettopp dette.