Reservasjon mot spørreundersøkelser

Hei, Jeg har i det siste blitt oppringt unødvendig mye for diverse spørreundersøkelser, typ 3-ganger i uken, og har bestemt meg for å . Hvorfor får jeg fortsatt reklame i postkassa. Har Norstat lov å ringe på søndag ?

Spørreundersøkelser på mobilen – OT-bareninnlegg29. Kan man reservere seg mot oppringninger fra Norstat. Kommunikasjon › Divines spør-og-lær-forumBufretLignendeinnlegg – ‎forfattereNorstat ringer hele tiden, og står bare videre på tråden når jeg ikke tar den.

I perioder har de ringt ganger på ettermiddag.

For et års tid siden var jeg i kontakt med Brønnøysundregisteret (aaaalt for langt ord det der) og reserverte meg mot de lite behagelige og . MMIs spørreundersøkelserinnlegg7. Kan man reservere seg mot spørreundersøkelser? Slik blir du kvitt telefonselgere – Helse – Klikk. Kvinneguiden › Helse › Så enkelt slipper du telefonmasetBufretLignende13.

Det er ikke alle typer telefoner du kan reservere deg mot. Husk å skrive inn teleofnnummeret ditt, og huke av Jeg vil også reservere meg mot markedsføring fra frivillige organisasjoner om du ønsker . Det er ikke mulig å reservere seg mot deltakelse i SSBs statistiske undersøkelser. Retten til å reservere seg gjelder bare mot direkte . Den beste måten å stanse telefonsalg og spørreundersøkelser, er å ta. Du kan ikke reservere deg mot å bli ringt av markedsundersøkelser, . Jeg har da ikke bedt om å få være med på en spørreundersøkelse.

Det mange – men ikke alle – vet, er at du kan reservere deg mot reklame både for fast- og mobiltelefon i Brønnøysundregistrene. Fikk nettopp en telefon fra Norsk Gallup om en spørreundersøkelse,. Jeg vet at de har lov til å ringe til meg selv om jeg er reservert mot . Selv om du har reservert deg mot både frivillige organisasjoner og telefonsalg, kan du ikke reservere deg mot markedsundersøkelser.

TNS Gallup driver vel ikke med salg, men med spørreundersøkelser? Sju av ti sier de blir oppringt av selgere selv om de har . Ylf gjennomførte i februar en spørreundersøkelse blant sine. Markedsføringsloven § gir forbrukerne en rett til å reservere seg mot. Konkurranser, spørreundersøkelser o. Hvordan vet jeg at informasjonen jeg gir dere ikke blir misbrukt eller kommer på avveie? Dere har ringt meg og jeg har spørsmål, klager eller ønsker å reservere . Vi tror at flertallet som svarer på undersøkelsen vil svare at leger ikke skal ha lov til å reservere seg mot å henvise kvinner til abort.

Denne åpningen mener Forbrukerombudet at flere selskaper utnytter ved at flere spørreundersøkelser og nettkonkurranser lurer inn en aksept . Spesialavtale lar fastleger reservere seg mot aborthenvisning. Helsedirektoratet i fjor ut en spørreundersøkelse. E-post (obligatorisk, brukes kun for å sende bekreftelse på reservasjon).

Telefonnummer som ønskes reservert (obligatorisk).