Refleksgarn lue oppskrift

GG16-Lue, pulsvanter leggvarmere. En lue i refleksgarn er veldig praktisk å ha i mørketiden. Posted in Barn, Glowgarn Tagged barn, glow, lue.

Her kan du søke i alle våre gratis oppskrifter! For å se våre oppskrifter i PDF-format trenger du Adobe Reader. Det var stor stas når faren min, fikk gaven og tok på seg luen.

Det beste med grått refleksgarn er at det ser helt anonymt ut i dagslys. Oppskriften er en blanding av research og fri fantasi. Luene fra Morild ser ut som en vanlig strikkelue, men mønseret på luene er.

Dagens gratisoppskrift: Pernilles flettelue.

Den var uten refleksgarn, men det spiller ingen rolle. Super oppskrift – men skal jeg strikke luen igjen til min sønn,. Denne bloggen har en utrulig lett og oversiktlig oppskrift på en nydelig lue inspirert . Jeg har tenkt å strikke VM lue 20som er til salgs til vm i oslo. I pakken får du garn i nøster grått, og oppskrift på lue. Cosmos refleksgarn består av akryl, ull og reflekterende garn.

Nille har alt du trenger for å fornye hjemmet, både til hverdag og fest: engangstallerkener til bursdag, puter til sofaen, løpere til . Disse luene er strikket i et refleksgarn som jeg tror heter noe sånt som Glüh würm chen. Tror jeg holdt meg til oppskriften med masker. Her er en flott ullblanding, med godt synlige reflekstråder.

Garnet består av ull, polyamid og refleksgarn. Dette passer ypperlig til luer, skjerf og . Da har jeg endelig fått strikket ferdig ull-luen med refleksgarn. Oppskriften får du gratis her på ravelry (kjempefint strikkesamfunn) når du er . Har strikket luer til barna mine idag. Har brukt refleksgarn kjøpt på garnbutikken og pinne nr.

Begge luene er strikket på et par timer, så et . Så smart å strikke refleksgarn inn i luen. Visste ikke at det eksisterte en gang, men tror jammen jeg må strikke en lue til min datter med et slikt .