Oppussing av ovn

Utgangspunktet her var en gammel, rusten støpejernsovn. Ovnen har opprinnelig vært flott og staselig, men var nå rusten og fæl og helt klart moden for . Mange sender bort ovnene til restaurering.

Har du en gammel, rusten ovn som bare ligger der – eller som ikke er i bruk? Sett kulturskatten din i stand selv og få varme i . For år siden bestemte onkel Ole seg for å kaste ut vedovnen fra soverommet. Den ble satt i låven og definert som skrot.

Har en gammel, egentlig ganske fin, Jøtul peisovn i støpejern. Men, den ser litt småslitt ut, og er litt flekkete på utsiden. Finnes det noen god måte å rengjøre . Har funnet meg en ny gammel vedovn, men denne er nesten hvit, og til dels noe slitt i emaljen. Jeg vurderer pusse denne ne for så å gi den en runde med . Bedriften har fått ny eier, Tor Einar Bråten.

Jeg kjøper, restaurerer og selger gamle ovner med sjel. I mitt utsalg på Leira har jeg til . Med noe begrensede midler kastet vi oss over nettsider og byggvarekjeder for å finne den perfekte ovnen.

Mange rådet oss til å kjøpe pelletsovn, men skal jeg .