Norsk diy blogg

Jeg har fått for meg at 20er året jeg skal ta av med DIY prosjekter, . Jeg er en norsk jente som liker DIY og matlaging! Alderen min og hvor jeg kommer fra er hemmelig, fordi jeg vil at folk skal dømme meg for .

En blogg om interiør, inspirasjon, DIYs, oppussing og livet generelt. Oppussingen inne har forresten fått fart på seg, jeg la ut et bilde på bloggen sin. På bloggen kan du lese om interiør, gjør det selv-prosjekter (DIY), oppussing, inspirasjon . Her deler vi noen av de flinke norske instagrammerne som vi synes er helt rå på DIY og som vi synes du bør følge også.

Vet du om flere norske kontoer som er . Diana med bloggen My Dream får det til å se gjennomførbart ut! Ifølge henne må en ha et gammelt vindu, noen avsagde kjøkkenbordbein, en hobbyplate, . Hei å hallooooen:) Her koker det over av ideer. Kunne dere pliiis tipset meg om gode inspirasjonssider, blogger,. Pinterest er jo fantastisk for å finne inspirasjon, DIY-opplegg osv.

Topplisten oppdateres månedlig og viser en rangering over norske bloggere som. KREATIV – I – TET – en blogg om interiør, innredning, hobbyprosjekter, DIY, .