Noen som har fått dekket brystløft

Er det noen mulighet for å få dekket brystløft? Er det mulig å få en evt operasjon dekket? Jeg har fått dekket brystreduksjon og løft.

Noen som har tatt brystløft eller silikon selv pga hengepupper? Hun ville selvsagt aldri på en million år fått dekket. Noen som har vært i samme situasjon og fått dekket det?

Har fått brev i posten om å komme til vurdering. Her har vi samlet en del spørsmål vi ofte får fra våre pasienter. Kan jeg trene etter å ha fått satt inn silikonimplantater i brystene? I tillegg lurer jeg på om jeg på noen måte kan få dette dekket? Jeg er 159høy og har kvittet meg med 20kg og skal ta av noen til.

For noen føles puppene for små, for ulike eller for store. Og i noen tilfeller kan en operasjon dekkes av staten, som for eksempel om du har . Nå har jeg vært hos legen, og hun var ikke i tvil om at jeg aldri kan bli kvitt magen ved trening. Så hun sendte henvisning til, hvor aner jeg ikke, . Noen som har fått dekket brystreduksjon fra staten.

Noen her som har fått dekket brystreduksjon? Noen som har fått dekket brystreduksjon? Noen ønsker å løfte og eller forstørre de brystene man har fått utdelt fra naturens side,. Jeg tror det er svært få som er klar over at du får dekket dette inngrepet her i Norge.

Jeg ble operert for noen år siden, brystløft ved en klinikk i Norge. Jeg har fått veldig god oppfølging og har ikke betalt en krone for de andre operasjonene. Noen har store bryster men ingen fysiske plager.

Endelig har jeg fått operasjonen min, og det er jeg glad for! Heller ikke finner jeg noen bh’er som passer helt, de i riktig kopp lager glansår. Dette var min første operasjon noen gang, og jeg var så nervøs at jeg ikke klarte så. Jeg har tidligere fått spørsmål om man må fjerne nippel. Hvorfor har noen flat og stram mage igjen få uker etter fødselen,.

Jeg hadde nok tatt operasjonene uansett om jeg hadde fått de dekket eller ei. Hvis man veier ca kg og har str. Er det noen standarder kirurkger har? For å få dekket brystreduksjon av det offentlige, er det nok ikke.

Jeg har også fått kommentarer på at jeg ikke må ha BH-stroppen så stram, men hvis den ikke er så stram holder den ikke noe på plass. Spørsmål: Hva dekker det offentlige av plastisk kirurgi etter slankeoperasjon? Noen private klinikker har anbudsavtaler med det offentlige (se Fritt Sykehusvalg). Dette krever oftere sykehusinnleggelse – Telemark Sentralsykehus har fått midler og . To av mine tanter har fått en slik operasjon, og jeg tror ikke de betalte for det. Dersom du uansett vil gå ned noen kg kommer du jo til å gå ned . Noen eldre metoder gikk ut på kun å strammet opp huden.

Dersom det er mange i nær familie som har fått brystkreft kan det være aktuelt med mammografi . Plastisk kirurgi dekket av det offentlige. Noen kvinner har fortsatt store, tunge og bredbasede bryst som de ønsker. Andre synes brystene har fått rar fasong. Snittføringen er mye lik den man ser ved brystreduksjon, men ved brystløft .