Male glassfiberbåt innvendig

Jeg har både ubehandlede områder og partier . Har revet ut polstringen i taket, som var sliten og full av mugg. Kommer nok ikke til å kle taket på nytt, men tenker at et strøk eller to med .

Hei Jeg er ganske ny når det kommer til båt. Har tenkt male båten innvendig og utvendig. Er det noen som har noen tips på hva slags maling . Hei Tenkte jeg skulle friske opp hvitfargen som er malt innvendig i båten.

Noen spesiell maling som er smart å bruke . Har kjøpt meg en gammel fot glassfiber båt som jeg har pusset å tettet noen hull i. Den er også blitt falmet i fargen med årene. Her kan du se hvordan male toppstrøk på båten din. De grønne dråpene kan brukes på plast, tre og metall.

Men jeg trenger noen tips til pussing av båt, Jeg har en fots glassfiber. Men vi skal male ( ikke lakke ) båten, derfor må jeg pusse den ned . Maler Idar Sypriansen hjelper deg når du skal sette igang å male veggene.