Male båt glassfiber

Hvordan går jeg frem for å begynne å male. Da er båten så og si ferdig pusset, og da må det males. Er det noen som har noen tips om framgangsmåte når man skal male glassfiber, evt.

Jeg har både ubehandlede områder og partier . Har kjøpt meg en gammel fot glassfiber båt som jeg har pusset å tettet. Grei den, men da må du pusse allt som skal males først, ellers får . Her kan du se hvordan male toppstrøk på båten din.

Her finner du en beskrivelse av hvordan male grunning og mellomstrøk på båten. Bruk P150-P1på glassfiber, grovere papir på treflater. Båt og maritimt: Er nesten helt grønn på dette området. Men jeg trenger noen tips til pussing av båt, Jeg har en fots glassfiber båt som er utrolig. Men vi skal male ( ikke lakke ) båten, derfor må jeg pusse den ned . Båtreparasjon på , noen spørsmål!

Vedlikeholdsprodukter Glassfiber båt – Maxmaling. Bufretglassfiber, båtmaling, treolje og bunnstoff til faste lave priser. Billig polytrol, deks olje, voks og bunnstoff fra Osmo liberon junkers tyrilin trestjerner Jotun jordan .