Le creuset oppskrifter kylling

Mangler du inspirasjon til matlagingen? Se hele utvalget av oppskrifter som er perfekt tilpasset til Le Creuset-produktene dine. De fleste setter pris på en grytestekt kylling.

Denne oppskriften med artisjokkhjerter, limabønner og oliven gir kyllingen en særpreget og fantastisk smak. For noen uker siden kjøpte jeg en Le Creuset gryte. Helstekt kylling må vel kanskje være en av mine absolutte favorittretter, men denne kyllingretten . Masse gode grønnsaker, tomater og kylling.

Legg så kyllingen oppi og og rør litt rundt. OPPSKRIFTERStikkord gryte, kylling, mat, oppskrift. Forrige artikkel:Endelig var den min, Le Creuset! Og jeg parfymerte kyllingen med sesongens kantareller.

Denne oppskriften er Delia Smiths, og en reprise på bloggen. Jeg bare gadd ikke stå å rengjøre Le Creuset-gryta mi etter sånn faststekt . Jeg har hatt en emaljert støpejernsgryte fra Le Creuset i mange år som passer helt perfekt til dette formålet. Fordi den den beste kyllingretten jeg har spist på veldig lenge, med en saus rik på deilige krydderier og en kylling mør som smør.