Lage uro baby

I ukene før Åse kom til verden sydde og lagde jeg flere ting til henne. En uro over sengen er koselig og stemningsfullt for babyen å se på. Og det trenger verken være dyrt eller vanskelig å lage!

Her får du oppskriften på hvordan du . For å lage en hjemmelaget personlig uro til babyen din trenger du:. For en stund siden fikk jeg for meg at jeg skulle lage en uro til å henge på barnerommet. Min første tanke var å hekle figurer og henge opp, men .

Her hjemme er jeg i full gang med ulike baby-prosjekter. Det er jo oki å fylle hverdagen litt her hjemme når jeg går sykmeldt pga . Søt hjemmelaget baby-uro Det å lage sin egen uro til babyen trenger ikke være vanskelig. Jeg har laget en uro ut av en plast-ring, silketrå . Du kan fint lage din egen uro av rakved eller pinner, og bruke noe du har liggende.

Det å lage sin egen uro til babyen trenger ikke være vanskelig. Egentlig skulle de bli babyrosa, men så viser det seg altså at graviditet. Her kan du søke på Baby Owl Quilt, så kommer det flere alternativer.