Hvordan lage speil

Speil kan brukes i alt fra lasere til baderom. Her er fokuset vanlige speil som vi bruker til å se hvordan vi ser ut før vi stikker ut av huset. Hva gjør du når du ikke finner det du leter etter i butikken?

Se også hvordan vi snekret gjesteseng . Ved første øyekast ser speilet ut ut som dyr design. Slik lager du det populære skjespeilet. Vi viser deg hvordan du kan lage det selv: .

Speil til bad kan fås i alle former og størrelser. Har du bare idèen til hvordan du vil at speilet skal lages, kan vi lage det for deg. Så fant jeg frem plank i låven og satt i gang med å kutte opp deler og lage speilet mitt. Jeg vet ikke om dere skjønner så mye av hvordan jeg har . I helgen har jeg nemlig hatt tid til å teste en ting jeg har hatt lyst til å prøve lenge. Du kan lage en dekorativ speil ut av noen gamle stykke glass.

Når du har gjort glass delen, kan du dekorere en ramme og har et helt originalt kunstverk. Hva er speil lagd av, og i hvor lang tid har de vært i bruk? På slutten av 1100-tallet begynte man å.

Det er delte meninger om hvordan neandertalerne forsvant. Hvordan får man spredd informasjon til en hel avdeling på en enkel måte. Dermed fant vi ut at det var på tide å prøve å lage et magisk speil . Jeg har lenge leitet etter et speil til å ha på kommoden min i gangen, men ikke funnet noen jeg liker. Så da bestemte jeg meg for å lage mitt . Speil (latin speculum) er et begrep som betegner en reflekterende overflate som er jevn nok til å forme et speilbilde.

Et speil dannes av en reflekterende . Installere et speil i en akterspeilet over en innvendig dør kan være en måte å bruke reflektert lys for å lyse opp dette området og bringe fargene i rommet . Speil har vært brukt på en rekke måter gjennom tidene, både som en. Allerede i oldtiden kunne man lage små speil ved å forsyne . How-to: Lage et sminkespeil med lys! Før jeg starter med å fortelle hvordan vil jeg gjerne komme med. Gamle vinduer er ikke særlig praktisk å ha på huset om de trekker eller er ødelagte, men om du skifter dem ut med nye må du ikke . I denne filmen viser Trond Gustavsen hvordan man freser en speildør med ramme med. Speil er ofte dyre å kjøpe, men her får du se hvordan du lager et designer-speil både rimelig og enkelt.

Du kan sjekke ditt utseende for uregelmessigheter hele dagen, se på baksiden av deg selv da foran et . Hvordan er et speil bygget opp, og hva er det laget av? Et sånn see-through speil da, der det er speil fra en side, men vindu fra motsatt side?