Hvit lin eller kalk

LADY Kalk er også tøff med mørkere farge på lister og detaljer; her med LADY. LADY 101Hvit Lin eller den mørke brunfargen LADY 23Solid. Her er det kun LADY 99Klassik Hvit eller kjøligere hvittoner som .

Hvit lin er en kjempefin farge men da må man ha lister, dører og taket hvitt, . Fargetrend-Gra-Beige-GreigeBufretLignendeSe den sammen med 103Kalk og 103Kalkgrå eller mer spreke kulørte toner som 104Vital og 104Spontan. Hvit Lin Fargen ble en umiddelbar . Jeg har falt for fargen hvit lin, men lurer på om den passer til et varmt eikegulv?

Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Jotun LADY på Facebook. Jeg velger mellom følgende farger: Demring, Hvit lin eller Ascott men jeg klarer ikke å bestemme meg. Man har også lysere nyanser av den, som hvit lin.

En annen fin farge er Kalkgrå eller hva den heter :p den er en blanding av beige og grå . Jeg ønsker en ganske lys farge i stuen, men ikke hvit! Snust litt på hvit lin, men usikker på om den er for mørk. Vi ønsket ikke å ha noen hvite vegger og jeg er så utrolg fornøyd med at vi.

Q: Har du noen av disse fargetonene eller listene selv i ditt hjem? Jeg skal male lister og karmer helt hvite, jeg har også en takbjelke i stua.

Så der er det altså ikke panel på veggene eller gulv. Jeg har fått anbefalinger om hvit lin, da vi ønsker å ha den nokså lys enda. Eg blei aldri helt fornøyd med fargen hvit lin her i gangen min! Dei har en naturlig fin overflate og IKKE noe annen farge eller skjolder. Egghvit, velger du Jotuns hviteste farge; 72Chi, en litt kjølig og krittende hvit tone, eller 16Letthet, en svakt.

I kombinasjon med naturlige tekstiler som lin blir denne paletten ganske enkelt en drøm. Men nå frykter jeg at hvit lin blir for rød inntil våre mørke grå fliser over benken og vår relativt mørke. Lurer på om Kalk eller Hvit pepper vil passe til denne? Selv har jeg hvit lin på veggene i stuen som er en grå lys fin farge, men.

Forslag om grå farge tåkedis(blålig) eller kalkgrå(beige grå) :). I første omgang trenger vi hjelp til å velge riktig hvitfarge til veggene. Så kanskje bruntoner, eller gråtoner, litt strikket interiør, fjellhytte-farger, men som. Gjett forresten hva fant jeg igjen . De fargene vi står mellom er Macchiato, hvit lin og sand i fra Jotun. Men endte opp med en som heter Kalk.

Hvit komfort og 82Hvit pepper har et hint av gult (Y) i tillegg til det grønne og. Er ønsket helt kritthvite farger som 72Chi eller 99Klassisk Hvit på veggen,bør. I stue har vi hvit lin, denne er vi veldig fornøyd med! Du, jeg tok noen bilder av kjellerstua til svigers, med fargen hvit lin på veggene.

Ser bittelitt gul ut i mine øyne eller er jeg bare heelt på jordet.