Glitre energi min side

På Min Side kan du enkelt administrere ditt kundeforhold i Glitre Energi Nett. MIN SIDE byr på en rekke nye funksjoner. Vårt kundesenter er åpent fram til onsdag 12.

Trenger du hjelp til å registrere måleravlesning på Min side? SMS må du velge varslingsmetode under “kundeprofil” og “Avtaler om varsling” på Min side. På Min Side kan du enkelt administrere ditt kundeforhold i Glitre Energi.

Bytt til strøm fra Glitre Energi – det lønner seg!

Gjennom Lokalbidraget gir vi 5kroner til din lokale klubb eller forening når du blir strømkunde. I forbindelse med navnebyttet til Glitre Energi jobber vi med en større omlegging av datasystemene våre. Innlogging på Min Side vil dessverre . Vi har nå lansert en ny og forbedret versjon av MIN SIDE. Du finner den nye siden på akkurat samme sted på hjemmesiden. Bestill strøm, strømavtaler for privat og bedrift, Lokalbidraget, Min side,.

Om Glitre Energi-konsernet, produksjon, kontakt oss, miljø og samfunn, presse. Kunder hos Glitre Energi Strøm kan når som helst logge seg på Min side for å registrere strømforbruket. Vi oppfordrer deg til å lese av måleren .