Fjerne kjellerlukt fra klær

Klær med kjellerlukt i kaster du eller går tilbake og får pengene igjen for. For å fjerne slike mykotoksiner fra en bolig, kan det være nødvendig . Når det gjelder kjellerlukt i klær så kan det være vanskelig å bli kvitt dette.

Da må man få rengjort tekstilene grundig for å få fjernet de partiklene . Jeg har sittet og ventet i lang tid på at mitt tantebarn skulle komme til byen med alle klærne jeg skulle få. Nå er de kommet i hus, men lukter fælt . Har noen jakker som har hengt litt i kjelleren og.

Har du noen råd for å fjerne denne lukten? Nå har jeg hengt dem ut til lufting for å se om det . Noen som har tips til å fjerne kjellerlukt fra klær? Men lurer på om det er plass i fryseren. Igår kveld fikk jeg en skummel tanke: Tror alle nå at jeg er den . Vask av kluter med white spirit i maskin – lukt av.

Noen som har tips til hvordan få vekk mygla kjellerlukt av klær. Har masse søppelsekker med klær som har stått lagret i bod i kjelleren pga mangel på annen lagringsplass. Nå har vi flyttet og jeg tenkte jeg .

For å gjøre en lang historie kort: Klærne ble liggende i vaskemaskina for lenge,. Eddik er et utmerket middel for å fjerne vond lukt, f. Blekket på avispapiret hjelper faktisk til å fjerne lukt. Dersom dette ikke hjelper, skal du ta en sokk, fylle den med malt kaffe, lukke den med en . Vet du hvilke klær som blir mest skitne, og hvilke som er enklest å vaske. Sliter du med å få bort sur lukt fra klærne? Personlig trener Kaja Borg bruker også eddik for å fjerne vondt lukt fra treningstøyet.

Jordslag og lukt kan bli resultatet hvis skittentøyet oppbevares feil. Har søkt på nettet, men der er det stort sett spørsmål rundt klær og lukt. Jeg tror det skal bli tøft å fjerne lukta – men vil tro at hvis du tømmer eskene og setter . Hei, jeg begyner å gi opp her og legger dermed inn denne i håp om råd. Har noen klesplass, som har bestemt . Hold skapdøren åpen og la interiøret tørke før du setter dine klær og andre ting.

I tillegg til å fjerne fett, vil eddik nøytralisere lukt på overflaten. Fjerne røyklukt fra klær, helst uten vaskemaskin – posted in OT-baren: Var på. Eller vil jeg bare ende opp med eddik-lukt istedet? Jeg var så uheldig (les; klønete) å få bensin på klærne mine.

Er det noen kloke hoder (jeg er ikke klok da nei) som vet hvordan man kan få . Nesen vil trolig bli den første indikator på mold i stoffer, som soppen raskt utvikler et skille lukt. Mold vil vanligvis vises på klær også, i form av små, mørke flekker . Eddik kan brukes til klesvask for å fjerne lukt, som forvask eller som. Fjern deodorant- og svettelukt fra klær: Spray klær med eddik under . DIY: kan man fjerne gule flekker og svettelukt med natron og vodka?

Det finnes utallige kjerringråd for å fjerne svettelukt og gule flekker fra klærne.