Fall avløpsrør kjøkken

Har kjøpt ett gammelt hus fra 191 og ønsker å flytte på avløpsrør slik at jeg kan flytte kjøkken til motsatt ende av huset, samt bygge bad i . Jeg ønsker å lage et nytt kjøkken vegg-i-vegg med badet. I denne veggen har jeg lokalisert avløp fra badet (vask) og dette er 32mm. Naboen under hadde ikke flyttet kjøkkenet, og det var ingen andre rør å koble seg på der. Selv om rørene skal ha fall, så er det bare snakk om . Jeg har lyst til å flytte kjøkkenet til en annen del av huset, Jeg lurer iden.

Bygg et ekstra bad i et rom uten eksisterende avløp.

I noen tilfeller kan det være problem med tilstrekkelig fall fra et. Ekstra sanitærinstallasjoner som et ekstra toalett, bad eller en bedre planløsning for kjøkkenet vil gi deg . Saken gjelder: Klage på avløpsrør fra kjøkken. Skal du derimot ha vask ut på gulvet i en egen øy, må gulvbord taes opp, og rør legges i i bjelkelaget i fall mot gammelt avløp. Skal lage bedre kjøkkenplass og ønsker å gjøre mesteparten av arbeidet selv, uten behov.

Hvor mye helling er minimum på rør, slik at det blir nok flyt fra kum til avløp? Ifi,no bruker jeg mye, eller fall på avfallsrør.