Diy uro baby

I ukene før Åse kom til verden sydde og lagde jeg flere ting til henne. Explore Christina Bonke’s board DIY for baby on Pinterest, the world’s catalog of. No sew baby bow ties So making these :).

Sky og stjerne uro – fin til puslebordet #baby. Explore Honnepon Kids, Kids Diy S, and more! Tusinde Tanker: Uro til baby – homemade!

For en stund siden fikk jeg for meg at jeg skulle lage en uro til å henge på barnerommet.

For å lage en hjemmelaget personlig uro til babyen din trenger du:. Making Room for Baby Video #- DIY Dot Mobile – Duration: 10:11. Og i jakten på inspirasjon så kom jeg over denne kjekke bloggen: . Det å lage sin egen uro til babyen trenger ikke være vanskelig. Jeg har laget en uro ut av en plast-ring, silketrå . Søt hjemmelaget baby-uro Det å lage sin egen uro til babyen trenger ikke være vanskelig.

Det er heller en dekordetalj til barnerommet, som endelig har blitt hengt opp over stelleplassen.

Så jeg fant denne NYDELIGE baby uroen til å ha over stellebord eller sengen til den lille. Så planen er å lage stk av disse, to til to jenter og en . Så er næste video klar som jeg har lavet i samarbejde med Panduro Hobby. Denne gang viser jeg hvordan man kan lave en baby uro med . Etter å ha fått mykje inspirasjon frå andre bloggera,. Vente tiden blir ganske lang når man går hjemme hele svangerskapet, så noe har jeg måtte finne på!

Lillefrøkna har en uro over sengen sin. Og helt ærlig så synes jeg det er så mange mindre pene babyleker der ute. Samme stoff har blitt brukt i uroen over sengen, samme med en pute til kurvstolen.

Uroen har jeg fått inspirasjon fra boken babylykke, men . Baby crib mobile – Airplane mobile – blue felt airplanes and white clouds – by . Uroen er en metallring hvor lange strenger av elastisk smykketråd med rørperler og figurperler er bundet fast. Nederst i hver strenger er det festet en laminert .