Dekket operasjon tunge øyelokk

Framgangsmåte for å få en plastisk operasjon dekket ved et privat sykehus. Dere som har fått dekket operasjon med tunge øyelokk, hvor stort var problemet deres? Jeg er bare år og har veldig tunge øyelokk.

Tanten min har operert dette og fikk det dekket grunnet hodepine. Jeg motet meg opp og fikk utført øyelokkoperasjon hos en øyelege jeg lenge har. Det betyr at det er medisinske grunner til å foreta en operasjon.

For mye hud på øvre øyelokk kan føre til problemer med synet, å fjerne denne huden kan være.

Folketrygden dekker operasjonen – men pasienten har krav på sykemelding. Jeg vet at operasjon koster ca 0+, men har dessverre ikke råd til det nå. Det er ikke kun kosmetisk, da det . Hengende øyelokk – Åpent foruminnlegg23. Kosmetisk kirurgi på feil grunnlag – Spesialisthelsetjeneste – Dagens.

Antall inngrep for tunge øyelokk har økt med nær prosent siden 2008. I en del tilfeller kan hudfoldene på de øvre øyelokkene bli så store at de dekker ned over øyet. Dette kan medføre en innsnevring av synsfelt, sviende røde øyne . Kjenner to stk som har fått denne operasjon dekket av det offentlige, begge fikk det . Er det evnt noe som kan dekkes av trygden hvis jeg da skulle tatt øvre og nedre øyelokk operasjon?

Jeg har tunge øyenlokk som presser ned på. Jeg har ikke egen erfaring med operasjon av øyelokkene, men min mor (og tante) har tatt en slik operasjon for endel år siden, de fikk det dekket da det gikk utover synet. I slike tilfeller kan du få dekket utgifter til operasjonen dersom man har . Er operasjonen medisinsk begrunnet skal staten betale.

Det er bare hvis de er veldig tunge og pasienten har normalvekt at . Hos oss kan du få utført øyelokkoperasjon hvis du plages med tunge eller hengende øyelokk. Og de store, tunge, oppblåste øyelokkene mine hjelper meg ikke akkurat med å føle meg våken. Brystoperasjoner og andre plastikkirurgiske operasjoner betalt av det offentlige.

Etter operasjonen smøres øynene dine inn med salve, og noen ganger . De som ønsker å operere tunge øyelokk må møte til konsultasjon ved Aleris . Tunge øyelokk kan gi forstyrret sidesyn. Ring Volvat Stokkan Trondheim på tlf 73873900.