Bjj gi størrelser

BJJ der med buss stasjonen, har vert på en trening og der fekk eg beskjed om at eg måtte skaffe meg en GI. BJJ drakt, GI, Kimono – Sentrum Ju Jitsu Klubb – Forum – Bergen.

Tags: BJJ drakt, BJJ GI, bjj gier, Brasiliansk jiu jitsu, brasiliansk jiu jitsu drakt, Brasiliansk jiu jitsu GI, brazilian jiu jitsu, drakt, . Til BJJ træning skal du bruge en BJJ Gi. Forstærket alle de klassiske steder – såsom armhule.

Vi er selv utøvere av sporten, og det er grunnen til at vi har satt oss som målsetning å lage gi, rash guard og annet kampsportutstyr av absolutt høyeste kvalitet. Jeg har kigget på nogle Bjj gier, da jeg gerne vil have en kvalitets gi og. Angående gi-størrelser, så vil det være en god ide’ at lægge min. Xl, Velholdt og fuld funktionsdygtig gi i lækker kraftig kvalitet.

Overdel: Tatami M+ Moka MBuks: Moka M4.