Bislet bad badstu

En drop-in billett gir deg adgang til basseng, boblebad og badstuene. Det gir deg også tilgang til Aqua Flow – Styrketrening i vann. Har du lyst til å komme innom en dag?

Det gir deg også tilgang til Aqua . Når kroppen er klar, er tanken fri. Hos oss kan du trene, svømme eller bare nyte.

Det gir deg også tilgang til Aqua Flow. Bislet Bad og Trening, Oslo Bilde: Sauna – Se TripAdvisor-medlemmers 5objektive bilder og videoer av Bislet Bad og Trening. Bislet Bad og Trening tilbyr trening i sal,. Vil spesielt utpeke timen Aqua Flow – en deilig, nyttig time i bassenget med eteriske oljer i badstuen etterpå.

I gamle dager var jo Bislet Bad mest kjent som homsesjekkesauna, men. Jeg la meg i den vanlige badstua på laveste benk, og ble liggende . Tradisjonsrike Bislet bad er blitt en moderne hverdagsspa med svømmebasseng, bobleba badstue, loungeområde, treningssaler, kinesis-apparater og . Etter tips fra Badedamen valgte jeg meg Bislet Bad da jeg skulle.