Sabor vs le creuset

Selv om den franske kjøkkenutstyrsprodusenten Le Creuset står bak mange produkter, er de fortsatt mest kjent for sine fargerike emaljerte . Stekepanna fra det franske merket Le Creuset er best når det gjelder ripefølsomhet, mens. Sabor Støpejerngryter og stekepanner.

Hos Tilbords finner du støpejernprodukter fra tradisjonsrike Le Creuset og Sabor. Jeg fikk en stor, rød Le Creuset-gryte til jul. Jeg ble så glad at jeg bare kastet esken og satte gryta på kjøkkenet.

Alle produkter fra Le Creuset er designet for å oppfylle allsidige matlagingsbehov og for å oppnå optimal brukervennlighet.

Les om hvordan du får mest mulig ut . Hjemme bruker jeg leirgryte eller en emaljert jerngryte av merke Sabor, på hytta bruker jeg Le Creuset-gryte. Toughened Le Creuset Stekepanne ble kåret til testvinner i testen til testfakta. Le creuset er støpejern og skall brukes til det det egner seg ikke til all. Ellers kan jeg anbefale Sabor, vi har mange fornøyde kunder som har .