Vannskade sameie forsikring

Ofte dekkes ikke skadene av sameiets forsikring. Hvert eneste år rammes utallige eierseksjonssameier av vannskader. Når vannskader oppstår, bør skadene og skadeårsaken utbedres så. Taklekkasje i sameie – posted in Juss: Hei,Vi er personer som har kjøpt.

Dette kan for eksempel gjelde dersom vannskaden skyldes at vann er . Vannlekkasje i leilighet ovenfor, fremskynde prosess. Vannskade på ba forsikring, sameie – Hus, hage og.

Eierseksjonsloven gir noen svar, men også sameiets egne . Da er det ikke sikkert forsikringen din dekker det. Forsikringen gjør at borettslaget eller sameiet ditt er godt forberedt ved de aller fleste plutselige og uforutsette skader på bygget – også de du ikke har tenkt på. Både innboforsikringen min og byggets forsikring sier de ikke vil.

Gårdens forsikring dekker ikke annet enn plutselig og uforutsett vannskade . Ved bruk av slike forsikringer må det imidlertid betales en egenandel. Jeg hadde vannskade i min leilighet da jeg bodde i Obos-leilighet. Det gikk på sameiets forsikring, og det var aldri noe snakk om at jeg skulle . Når jeg kjøpte leiligheten sto det at forsikring var med i husleien, men vet.