Vakre ord til kjæresten

På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om kjæreste og mer enn 11andre emner. Se også utvalgte ord om kjærlighet og bryllup. Jeg elsker måten lyset skinner på dine vakre øyne.

Hvor mye jeg enn prøver, det finnes ikke ord som kan beskrive den kjærligheten jeg føler . En sjel så vakker, uimotståelig fin! Tenker tanken: Tenk at du er kjæresten min! Du kan la deg inspirere av disse ordene fra en kjæreste til en annen:.

Her er søte ting å si til kjæresten din som kan gi en lykkelig rødme i ansiktet hennes. Du gjør min tristhet forsvinne med ditt vakre smil. Noen forslag til søte ting man kan si til kjæresten sin for å få henne til å smelte. Har du sagt noe godt til kjæresten din i det siste?

Små gode ord er viktige for å få forholdet til å blomstre, mener psykologer. Er du på utkikk etter et kjærlighetsdikt til kjæresten, som du kanskje kan bruke på valentineskortet? Her har vi samlet flere flotte dikt om .