Trykk til å stryke på klær

Perfekt for deg som er kreativ – hva med et personlig putetrekk? Enkelt – skriv ut ønsket motiv på en blekkskriver og stryk det fast. Jeg ser etter et sted jeg kan bestille ønsket tekst jeg kan stryke selv på mine egne treningsklær.

Jeg er ferdig utdannet PT til sommeren . Stryk deretter over arket med SVAK varme. Jeg har brukt det til små og store trykk på mange forskjellige T-skjorter og det holder . Bestille klær med egen logoinnlegg15.

T-skjortetrykk á là russe-strykemerkerinnlegg13. Trykke på klær selv – transfermerker – Avseth trykk og reklameavseth. Vi leverer transfermerker av beste kvalitet, for deg som vil påføre logo selv på dine klær, med egen varmepresse. Sendes med faktura til din hjemmeadresse. Jeg synest trykk på hvit underlag blir best.

Skriv ut et motiv på transferpapir, og stryk det så på stoffet. Plasser transferpapiret med motivet mot stoffet, og trykk strykejernet hardt mot det rutete . Disse tynne, fleksible stryk-på tekstiletiketter (Strykelapper) er den perfekte løsningen for å holde styr og orden på viktige klær. Barnas tøy kommer aldri mer til å .

Med disse påstrykbare tøymerkene er det kun din egen tekst som blir strøket på, uten bakgrunn rundt teksten. Du kan stryke tøymerkene på alle tekstiler som . Lag ditt eget trykk på en enkel måte!