Trekke kabler selv

Men altså ikke montere selv, eller koble til. Folk er interessert i å spare, det skjønner jeg. Men å trekke rør først for så å få elektrikeren til å trekke kabel gir enten liten eller ingen besparing.

Du kan faktisk gjøre noe selv uten at det er ulovlig. SÅ VIDT LOV: Å trekke rør med kabler og feste koblingsbokser kan gjøres etter avtale. Det du kan gjøre er å legge opp alle kablene selv og få elektriker til å koble.

Er det regler når en legger TV kabler i veggen?

Legge ny kabel selv eller ringe Get? Legging av rør til skjult annlegginnlegg13. Trekke nye kabler i gammelt skjultanlegginnlegg6. BufretVanlige lamper kan du selvfølgelig montere selv, og du kan også lage og bruke skjøteledninger. Kan jeg legge ned varmekabler i et gulv jeg støper selv?

Det er forskjellige måter å gjøre det på. Du kan skjære ut en kanal i veggen, plassere et rør eller en kabelkanal i utskjæringen og trekke kablene gjennom den. Om du skal totalrenovere så kan du legge trekkerørene selv, og trekke strømkabler av riktig type (evt kjøpe rør med kabel), dog ser jeg ikke bort . Varmekabler er et stort problem, folk tror de kan installere dem selv. Han trekker også frem spotter som noe vanlige folk typisk feilmonterer.

Jeg har nettopp vært borti dette selv på en kontroll, så derfor jeg tok med. Det er bare det at hvis du trekker kablene selv, kommer jeg til å .