Sy stellematte selv

Baby changing mat, stellematte med oppskrift. Er riktig så fornøyd med denne, selv om jeg har litt å hente på . Babynest var levert i helg, jeg sydde tillegg en bleiemappe siden det var litt stoff til overs.

Bleiemappen har plass til 3-bleier og våtservietter . Jeg bestemte meg like gjerne for å sy de selv da jeg ikke fant det jeg lette etter i butikken. Det er jo også ekstra stas med det som er . På den ene siden har du plass til stellematte, og på den andre siden er det rom for.

Du kan sy med vanlig bomullstoff, men jeg liker å bruke i møbelstoff eller tykt. Dette er en kjempesøt kjole til vesla kan du enkelt sy selv. Jeg er på jakt etter en kul stellematte. Tenkte på å sy på et kult stoff selv, men er ikke så god til å sy, så om det finnes noe kult å kjøpe ferdig, . Stellematte med plasttrekkinnlegg11. Stellematte 75x- NybaktMammaforum.

Forum › Diskusjoner › Klær og utstyrBufretLignende15. Ender vel med at jeg må sy ett trekk eller dekke den med en hånduk. Det gjør jeg også, men vil likevel ha en fin stellematte.

Etterpå valgte jeg en enkel variant for å sy igjen, nemlig bare å brette inn kantene og sy en søm på utsiden. Stellematten er jo først og fremst en . Dette er oppskrifta eg har brukt for å sy mine stellevesker. Du treng: eit solid ytterstoff, feks dongrystoff, ca meter.

Om du er gravi kan du bruke ventetiden til å sy noen fine plagg til deg selv. Praktisk tilbehør som vognpose, bæresele, stellematte og kosekanin; Behagelige .