Male båt med rulle

Her kan du se hvordan male toppstrøk på båten din. Pensel og rulle er uansett meget godt egnet til påføring, enkelt i bruk og vil gi et profesjonelt resultat. Har tenkt male båten innvendig og utvendig.

Så skylle av båten og male med rullekost som er vasket med jotun tynner eller noe annet lurt? Jeg har malt blåstripe på min båt blå. Men jeg vil gjerne male båten utvendig også!

Ruller slites godt med en komponent også, så en må skifte rull ofte.

Har kjøpt meg en gammel fot glassfiber båt som jeg har pusset å tettet noen hull i. Deretter blir det og legge på farge med rulle, sprøyte eller pensel. Grei den, men da må du pusse allt som skal males først, ellers får . Til påføring av to-komponent polyuretane lakk anbefaler vi rulle nr. Men jeg trenger noen tips til pussing av båt, Jeg har en fots.

Lakkering av glassfiberbåtinnlegg28. Male om glassfiberskrog med Bengalack – Side – Båtforumet. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet.

Det er viktig å velge riktig rull til det underlaget man skal male på– ulike ruller. Oppbevaringspose for malerull og pensel. Ved å vedlikeholde malingen beskyttes båten bedre og den beholder sitt flotte utseende.