Lage grill av varmtvannstank

KLAR FOR SOMMERFEST: Knut Olav Knudsen og David Zidjeman bygget sin egen grill av en varmtvannsbereder. En gammel vv-bereder på 200l er på vei til fyllingen, men jeg lurer på om jeg kan klare å lage en grill av den. Jeg kan vise deg hvordan du blir en ekte helt på neste grillfest!

David Zijdemans, leder av Kunnskapsavdelingen . Hei, har jo hørt at det skal være så bra å lage grill av tanken i en varmtvannsbereder. Stor var da min lykke da jeg hjalp til å rydde ett gammelt loft, og da fant en . I overkant av bidrag ble sendt inn, og ti finalister ble invitert til finaledagen på vilVite for å vise frem bidraget sitt i BiR sin .

Plukka fra hverandre den gamle berederen idag, og hadde planer om å lage grill av den, men så slo det meg plutselig at det kanskje var mer . Nei, det passer ikke aktive rørleggere! David Zjidemans gir deg derfor ideen på hvordan du kan lage din egen grill av en gammel . Så konklusjonen blir at dette er et veldig bra konsept å lage mat på. Gammel varmtvannstank ble til flyttbar utegrill.

Kjempekul grill som du har laget 🙂 Gleder meg til å være med å teste den 🙂 Mange ganger . Jeg vurderer å lage meg en liten ovn til jaktbua mi. Som student brukte jeg en stor sinkbalje som grill. Hadde ikke tenkt på en liten varmtvannstank.

A very cheap barbecue grill from an old water heater. Morten Hofstad viser deg hvor enkelt du kan bygge ditt eget utekjøkken. Fikk fatt i ein varmtvannstank, som eg har laga stativ til, samt bygget om. Tror du vil erfare at det tar tid å få oppkok på 1liter med grilltennere.

Gammel brukt varmtvannstank gis bort mot henting. Kan kanskje brukes til å lage grill av? Gir bort stk 2liters plastfat, samt en varmtvannsbereder som kan brukes til å lage grill av:) NB!

Vet ikke helt hvor denne tråden hører hjemme, så da prøver jeg her. Mens jeg forbereder pensjonisttilværelsen tenker jeg på prosjekter som . Jeg ser at på noen grillkull-pakker står det at grillkullet holder ca. Edit: kapper du en varmtvannstank på tvers og sveiser på bein har du en.

Så får jeg lage noe mere permanent når jeg får henda på en varmtvannsbereder. Av edelstål fra gamle varmtvannsberedere lager han griller,. Nå skal Asko lage parkeringsplasser der huset han leier står, og huset skal .