Kriterier for å få dekket bukplastikk

Hva er kriteriene for å få dekket bukplastikk ? Tror ikke du vil få noen problemer med å få det dekket, eneste er om vekten er for høy. Hva skal til for å få dekket bukplastikk?

Kriterier for å få dekket bukplastikk av det offentlige? Stemmer det at man kan få dekket fettsuging etter graviditet. Hva er kriteriene for å få dekket plastikk operasjon.

Plastisk kirurgi › Bukplastikk – MageplastikkBufretHvordan få dekket bukplastikk av det offentlige?

Det er ikke en liste med kriterier man må oppfylle for å få dekket bukplastikk. Etter stor vektnedgang kan man få . Legen der sa at jeg hadde alle de andre kriteriene, mye hud på. Må man nødt å ha heng for å få det dekket selv om jeg har masse hud å ta av? Hun må få blodfortynnende medisin, og legen informerer om at det er litt større.

Den yngste er år, og jeg er definitivt ferdig med å få unger. Kvinnene i min familie er plaga med mage. Ingen har flat mage, ikke engang de som er tynne.

Jeg håper noen av dere som har fått dekket en bukplastikk kan si hvilke kriterier som må oppfylles?

Skal prøve å beskrive meg selv her og så . Har man krav på mageplastikk etter KS? Disse bildene vil ikke helsemyndighetene at du skal få se – Vektklubb. Helsemyndighetene ønsker ikke at du skal få se før- og etterbilder av. Det gjøres en del bukplastikk som dekkes av offentlige midler som ikke . Bukplastikk etter stor vektreduksjon; Fjerning av overskuddshud etter. Vi har for tiden ingen avtale om dekning av utgifter ved bukplastikk i det offentlige.

Dette er den enkleste fremgangmåten til å få bukplastikk dekket av det . Forutsetningen for at en pasient skal få dekket kostnadene for en plastisk. Bukplastikk etter stor vektreduksjon; Fjerning av overskuddshud etter sykelig . Hvis man prøver å få det dekket må man vise til at det er til en plage for hverdagen. Når jeg er ferdig å slanke meg så skal jeg ha bukplastikk. Intervju med Linda Grøtter, redaktør for nettstedet Bukplastikk.

Kravene for å få dekket operasjonen er strenge, og da er det viktig at vi ikke sender noen . Det jeg lurer på er om jeg oppfyller kravene til å få det dekket, og om du. Kriteriene for å få dekket en maveplastikk varierer nok noe for de forskjellige. For å få bukplastikk dekt må man oppfylle diverse krav: Det må henge løs hud minst cm over trusekanten. Det er ikke så veldig vanskelig å få dekket bukplastikk egentlig. Har tatt av endel kg men etter fire sv.

Var nettopp i syden, men kledde aldri av meg t . Det er satt strenge kriterier for hvem som skal få tilbud om offentlig finansiert operasjon. Løs hud gir ikke i seg selv rett til å få dekket utgiftene til plastisk kirurgi, men. Så fyller jeg kriteriene for å få dekket bukplastikk?

Sjekk med fastlegen din, han kan vurdere deg om du kan få gjort operasjon på offentlig sykehus med. Det er ganske strenge kriterier til grunn for å få slik bukplastikk dekket av staten. Så fyller du kravene, så er jeg egentlig enig i at man får det. Brevet som skulle fortelle om jeg ville fått dekket operasjonen for å fjerne løs hud og heng. Hadde jeg gjort det hadde det vært større sjanse for å få operasjonen jeg har fått avslag på.

Kriteriene må man vel fylle, om man har tatt slankeoperasjon også, så. Hei, jeg har selv hatt bukplastikk operasjon.