Julekalender for menn

Det er ikke slik at advent og julekalender trenger å være noe bare for de som elsker Frost, eller vil ha sjokolade. Det finnes nemlig kalendere laget for . HENT INSPIRASJON: I likhet med kvinner er menn glad i ekstra oppmerksomhet, og en julekalender til din kjære fylt med hyggelige gaver blir .

Her finner du de beste tipsene til julekalenderen 20til gutter og menn. Julekalendere: Hjemmelaget pakkekalender til kjæresten – tips! Ingeniørfruen redder verden med adventskalendertips til menn. Noen her som lager julekalender til sine menn ?

Selv skal jeg lage en til min samboer, og den blir fyllt med. Stakkars mannen min har blitt nedprioritert lenge nå på grunn av et krevende barn og fæl situasjon egentlig generelt. Fyll julekalenderen med ting dere gjør sammen, ikke ting som blir til søppel.

Med vår samling av kalendergaver kan du lage en morsom og annerledes julekalender til den du er glad i. På denne siden finner du kalendergaver som er . Få tips til hva du skal putte i julekalenderen til kjæresten, mannen, dama eller barna. Det er ikke uten grunn at mange (spesielt menn) setter stor pris på en julekalender av den drikkbare sorten. Jeg holder på å lage julekalender til mannen, og har da en aldri så liten oppgave foran meg. Oversikt over julekalendere på nettet. Finn din favoritt julekalender i 2016.

Se hele listen her og les om kalenderne på tv. Er det gøy, eller er det unødvendig fjas? Meepebolla har bra forslag, det er sånn en julekalender skal se ut for gutta . Jeg kan garantere at mannen blir glad om han får et frekt bilde av deg hver dag. Nå håper jeg fikk litt inspirasjon til årets julekalender. For deg som ønsker å legge til egne gaver har vi laget en kalenderpakke med 12 . Her får du en komplett julekalender til Mann!

Eksempel på innhold i pakkene er: skigrip, . Jeg har bestemt meg for å lage en adventskalender til mannen. Det har vært en travel høst, og han trenger litt oppmerksomhet. Ikke før jeg begynte å lese her på KG har jeg sett at voksne kvinner faktisk lager julekalender til kjærestene sine.

Julekalendere er ikke lenger bare for de små. Det er mange mamma’er innom her som kjøper til mannen sin eller kanskje faren sin.