Hvordan pusse opp brannmur

Pusser opp kjøkkenet og har denne lille murveggen som jeg vil ha den. Jeg har en pusset teglsteinspipe m brannmur der ovnen er tatt vekk. Har skrapt bort og fjernet gammel maling og løs puss på en brannmur.

Jeg holder på å pusse opp et soverom i mitt gamle sommerhus hvor der er en brannmur. Denne har vært sparklet og malt i sin ti men nå er . Jeg har lenge ønsket å male opp brannmuren i stua mi, og da jeg fikk muligheten. Om du vil ta en titt på hvordan det så ut da jeg malte, kan du sjekke ut. Overflaten nå er lett dryssende av murpuss, men den er slett pusset.

Er det noen som har peiling på om det går an å pusse pipe-muren på nytt,hvis. Den kommer opp mitdt i stua, slik at alle sidene på pipa er synlig. Pussing skjer nedenfra og opp, og pussebrettet kan jobbes med i det mønster. Her er noen bilder fra pussing av pipe og brannmur på huset. VIDEO: Hvis du ikke har en murt skorstein, kan du sette opp en stålpipe, som på denne hytta.

Det fins bare ett alternativ når pipa ved ovnen slår sprekker: Ned med all løs puss, og begynn helt forfra. Og du slipper fuger, som kreves hvis du setter opp fliser. Lyder det hult, river du alt løst, rengjør godt og slemmer eller pusser opp.

Vær oppmerksom på selv små striper etter sotvann på skorstein eller brannmur.