Hvordan bli astronom

Astronomer studerer objekter og fenomener i universet, som planeter, galakser og stjerner. Da visste jeg hva jeg ville bli, sier meteorologen. Hei, jeg lurer skikkelig på hvilken linje jeg MÅ ta på videregåendeskole for å bli astronom og vennligst fortell meg hvilke flere utdanninger jeg må ta for å nå måle .

Spørsmål og svar: Astronomiyrket og -utdanningen. Det er relaterte studier dersom du ønsker å bli Astronom. Eller hvordan arbeidsdagen i yrket du har sett for deg egentlig ser ut?

Har lyst å bli som Stephen Hawking, forske på universet og forske på nye ting.

Hva er det Astrofysiker gjør og hva er det Astronomer gjør? For eks, hvordan ting i universet beveger seg. En kan for eksempel undersøke sola for å finne ut hvordan stjerner fungerer eller. For å bli astronom kan man gå et studiespesialiserende utdanningsprogram . Tre astronomer forteller om sin vei til forskningen. Jeg forsker på hvordan universet har utviklet seg fra starten og frem til i dag, sier Håkon Dahle.

Det kan bli litt livsfjernt, forteller han. Jeg har lyst å bli astronom, men det finnes ingen linjer som heter f. Hvilken linje må jeg gå på VGS for å bli astronom og hvilken fordypning er.

Jeg lurer på hvordan kan jeg oversette tekst fra nynorsk til bokmål?