Garasje med flatt tak pris

Betongen kommer i tilegg på prisen. Vi har skal også ha terrasse rundt hele huset for den prisen med spotter i betong gulvet så . Vi har en slik garasje som ble satt opp i for år siden. Leca er meget velegnet for garasjebygging, blant annet fordi en garasje ofte tilpasses.

Stor og romslig dobbelgarasje med flatt tak; Rene elegante linjer; Smart . Jeg har god erfaring med dette gulvet da jeg selv bruker garasjen både til fin og. Jeg har også flatt tak, mitt er 7x10meter og har Spenncon hulldekker .

Garasje med flatt tak – posted in Åpen Post: Hallo godtfolk;Skal bygge meg ca 50. Det er ikke bare du som trenger et hus, bilen din trenger også tak over hodet,. Hvordan garasjen skal fundamenteres, er helt avhengig av de lokale.

Sørg for en best mulig vannrett flate. Vi slipper å sprenge, helt flatt utenfor her. Vi holder på nå (med valmet tak og ikke terasse) og prisen vi har kommet fram til er ca.