Fjerne fugemasse på skifer

Under fugingen ble det naturligvis mye fugemasse også. Jeg har nylig lagt nye keramiske fliser med strukturert overflate som ligner på skifer. Fjerne herdet fugemasse på fliser – posted in Hus, hage og oppussing: Hei I forbindelse med flislegging av kjøkkenveggen så sliter jeg med en . Hei Hvordan kan jeg få fjernet sementrester fra skifer-heller?

Jeg har lagt skifer på støpt flate og fuget disse med sement. Angående synlig flislim (eller fugemasse?) på flisene etter at flisefyren har stukket:. Fikk selv litt fugeslør selv på våre skiferfliser lagt i gang. Syre reagerer med kalken i lim og sementbaserte fugemasser. Rester av lim og fugemasser på et nylagt gulv kan fjernes med slike midler.

Skuffelsen var enorm da fugeslør og overflødig fugemasse skulle vaskes bort i dag etter mye nedlagt tid i flislegging. Rensing av fliser for fugemasse Hjem og utstyr. Vi holder på å fuge gulvet i gangen, her ligger det fliser av betongmateriale som ser ut som skifer. Jeg trenger å få fjernet noe fasttørket flislim fra flisene mine.

Dersom det er flislim (og ikke fugemasse eller silikon e.l) det gjelder, er jeg redd . Misfarget eller farget fugemasse på et skifer gulv kan gjøre hele området ser skitne ut. Skifer fliser skaper en vakker, slitesterk overflate som kan vare i flere tiår når den.