Dekket silikon etter fødsel

Hvor mye mindre eller slappere var puppene blitt etter graviditetene? Forutsetningen for at en pasient skal få dekket kostnadene for en plastisk . Etter at min datter ble år bestemte jeg meg for å slutte med ammingen,.

Spørsmålet mitt er om det er noen som har fått silikon dekket grunnet . Du kan kjøpe flotte silikonputer på HM og andre butikker. Synes du ikke folk som har måttet fjerne brystet helt etter kreft burde få slippe at sånne. Hvorfor er det sånn at man kan få silikon på statens regning men å.

Hva er kriterier for å få dekket kirurgiske inngrep som brystløft. BufretLignendeI denne gruppen finner vi plastikkirurgiske operasjoner etter skader (ofte med vevstap), kreftkirurgi, brannskader og. Framgangsmåte for å få en brystoperasjon dekket ved et privat sykehus. Brystforstørrelse med silikonproteser (video) . Og i noen tilfeller kan en operasjon dekkes av staten, som for. Rekonstruksjon etter brystkreft eller annen sykdom og misdannelse får man . Er det i hele tatt en mulighet for at jeg kan få dekket silikon i puppene?

Hvorfor er det egentlig så ille om en jente får dekket silikon av staten når. Etter graviditeter har det hos meg som hos mange andre satt sine spor.

Tror du jeg kan få dekket en mageoprasjon hvis jeg går til min . Om kroppen etter man har født barn, eller spørsmål generelt om helse. Har hørt man kan få det dekket hvis man feks har et stort og et lite, slik at det går . Nøl ikke med å ta kontakt hvis du ikke finner svaret du leter etter her. Hva slags komplikasjoner er forbundet med å legge inn silikon i brystene? Din fastlege kan sende henvisning til Aleris for å få vurdert om du får dekket en operasjon av . Hvor lenge etter at man har sluttet å amme kan man ta silikon?

Kan man få silikon dekket av staten? Nå har jeg gjennomgått to svangerskap der jeg fikk store barn (mellom og kg) og kroppen min er helt ødelagt etter dette. Pga min størrelse ble det keisersnitt . Er den lave selvtilliten du hadde etter fødselen verre enn de som har. Når det kommer til å få dekket silikon av staten, er min mening at det er . Hvordan magen ser ut etter fødselen er til dels avhengig av kvinnens. Hun står i kø for å få dekket bukplastikk av det offentlige, men stadig.

Hos mange vil musklene samle seg igjen etter fødselen. Du er i trygge hender både før, under og etter bukplastikk. Har du ett arr fra et keisersnitt vil man gjerne ta utgangspunkt i dette arret når man gjør en bukplastikk.

Om du skal få dekka kostnaden med silikoninnlegg så skal du nok. Jeg har søkt om støtte til fjerning av slapp hud på magen etter. Norske kvinner som legger inn silikon i brystene, er forbausende unge, de fleste er unge. I Frankrike blir fødsler sett på som en gave til samfunnet som skader kvinnekroppen.

Derfor dekker staten kostnadene ved å rette opp skaden.