Sy på lapper

Hvis du er på jakt etter et navnemerke med flere bruksområder, kan du velge en sy-på-lapp. To sting i hver kortende, og lappen sitter fast. Ser du etter en merkelapp som passer til det meste?

En sy-på lapp er da det beste alternativet. Du kan feste den med kun noen få sting i hver side. Lapper til å reparere rift eller hull i dunjakke, nylonstoffer, telt, og alle andre stoffer der.

Du kan også bruke dem som pynt på tøyet og som stryke lapper, for de er enkle å stryke på eller sy rundt i kanten.

Hvis du mangler flotte lapper til klær, eller har . Har en klatremus på år som får hull på knærne nesten med én . Har aldri hendt at jeg har måtte bytte lapp, sitter som støpt! Navnelapper Merkelapper i stoff: Strykelapper, Sateng Vevde Navnelapper til å stryke og sy på klær. Merkelappene navnelappene leveres innen 24t; . Lapper på albuene har vært i motebildet en stun så dette funker,. Det kan være litt kronglete å komme til for å sy lapper på knær og albuer.

I gårsdagens innlegg klyppte eg opp lappar til å sy på kler. I løpet av månaden skal eg gjennomgå mellom anna stopping og samansying, men .

Men hva er best – lappen inni eller utenpå? Jeg tenkte å sy lappen på med maskin, men hvordan får jeg til å sy sømmene som er loddrette – jeg . Bestemme hva slags lapp du ønsker å bruke. Du kan kjøpe en butikk-kjøpte patch.

Disse kommer i en rekke farger, størrelser og materialer. Her finner du et stort utvalg av forskjellige symerker til alle formål. Jeg har et par bukser jeg må lappe. Jeg har kjøpt små dongeri-lapper, men usikker på hvordan jeg skal sy de på.

Og siden de er hjemmestrikkede så finnes det jo heller ingen lapper inni dem med vaskeanvisning. Jeg har nå bestemt meg for at jeg skal begynne å selge noen av tingene jeg lager 🙂 I den anledningen tenkte jeg å bestille merkelapper jeg . Prym Skinn lapper sy par 10x14cm. Når jeg da svarer: Da er det jo bare å sette på en lapp, så blir den like fin!

Sy rundt hullet: Hold soppen under hullet og fest tråden på siden av hullet.