Sikaflex vs tec7

Jeg har alltid sverget til Sika, ser nå at flere anbefaler den nye Tec7? Selv syns jeg tecer veldig pålitlig. Men vet ikke hvordan kontakt flaten mellom plast og aluminium vil hefte seg!

Tenkte å høre med dere hvilke erfaringer dere har med Tecog Multibond fra . Har brukt både TECog Sikaflex – sikaflex er mykere og fester bedre enn Tec begge herder under vann osv, men sikaflex er mer medgjørlig, . TECer sikkert bra det, men jeg har faktisk aldri prøvd det. Men jeg har brukt både Sikaflex og Würth Kleb og Tett, og sistnevnte er jeg .

Blant de mest kjente er Sikaflex, Tecog PL 400. Casco har en Marin Teknisk fugelim, som også tåler saltvann. De brukes stort sett på samme måte, og vi har . Sikaflex 291i and 2are polyurethane adhesive sealants.

TECFug lim 3ml limer, fuger og fester alt. SMP (MS) POLYMER: Sikaflex AT Connection, PL30 Pattex.