Sautepanne vs stekepanne

Jeg synes jern (både stekepanne og gryte) er best når man trenger å steike . Stekepanna er et av kjøkkenets mest brukte verktøyer. Har ikke helt forstått meg på det som heter sautepanne.

Bruker en det istedet for stekepanne hvis en f,eks skal lage gryterett eller lasagne? Når du skal velge en stekepanne er det avgjørende spørsmålet hvilken type mat du skal tilberede i. Sautepanne – Silit Professional Øcm. En sautepanne er praktisk når du ønsker en stekepanne med en litt høyere kant.

Dette er nyttig når du skal lage gryteretter eller ønsker å . Hvilken stekepanne er egentlig best? Interteks laboratorium i Tyskland på vegne av Testfakta. Jeg ser at de selges for 3kroner for en cm.

Jeg har holdt i denne standardpannen, og synes . En sautépanne ligner på en kasserolle, men har skrå kanter som gjør at den ser litt. Hvor lenge holder de billige vs dyrere? Kjøp Sautepanne istedet for stekepanne, da får du plass til mer mat ;).

På mitt kjøkken bruker jeg kun to panner og det er en vanlig stekepanne og en saute-panne.

Alt det andre er sånt jeg har just in .