Polere betonggulv selv

Nye teknikker gjør at betong kan være et lekkert alternativ. Porene i betongen må fylles med spesialmidler og deretter poleres gulvet. Selv om det skulle oppstå riper og skader hvis tunge metallgjenstander faller i gulvet, .

Nå vet jeg ikke hva du mener med å polere gulvet, men jeg synes gulvet på. Skal selv rette av det gamle betonggulvet i kjelleren ca 45m2. Med Mikrosement kan du få betonggulv uten å støpe.

Man kan selv velge hvor blank overflaten skal være ut i fra hvor mye man polerer den.

Betongsliping, fresing og høyglanspolering av betonggulv med HTC. HTC Superfloor er betonggolv som slipes og poleres med diamantverktøy. Det jeg får aller flest spørsmål om her på bloggen er betonggulvet vi.

For bare ett år siden satt jeg med de samme spørsmålene selv, og det. Denne uken har eg dreve med polering av gulv og :). Jobber med betong selv, vi støper veggelementer, søyler o. Hva skal jeg bruke for å slipe en betongoverflate jevn og fin igjen?

Er dette noe jeg kan gjøre selv med en eller annen maskin? Du kan polere betong slik (ble jeg fortalt).

UHS polering av betonggolv – Duration: 5:29.