Ønskeliste bryllup invitasjon

Fikk en bryllupsinvitasjon i posten, og nederst på invitasjonen står det:. Vedlegge ønskeliste med invitasjon-HJELP! Jeg er i ferd med å lage og sende ut invitasjoner til bryllupet vårt.

Siden vi har fått mange spørsmål om hva vi ønsker oss i bryllupsgave, hadde . De hadde som oftest bodd hjemme frem til bryllupet, og hadde ofte svært lite. Fra gammelt av ble ikke ønskelister sendt ut med invitasjonen, men fordelt av . Jeg har fått invitasjon til et bryllup.

Sammen med invitasjonen lå det en ønskeliste. Jeg har ikke opplevd dette før og stusset litt. Aner ikke hva som er vanlig, men i de tre bryllupene jeg har vært i har det fulgt ønskeliste med innbydelsen. Jeg syns ikke det gjør noe, syns det . Hvem som inviterer til fest; Tid og sted for . Har dere oppført toastmaster med telefonnummer, med mail eller med begge deler på invitasjonen?

Legge ved ønskeliste i invitasjonen? Kanskje skrive ønskelisten på baksiden på invitasjonen? Det er jo forskjell på jul og bryllup.

Vi driver og setter opp ønskeliste til bryllupet våres og som de fleste andre. Jeg har aldri opplevd å få ønskeliste samtidig med invitasjon.