Nikita lærling pris

Sommeren 20mottok tidligere Nikita-lærling Nina Dyrstad og. I dag var jeg hos Nikita frisør ettersom man får halv pris hos lærling der, og selv om jeg har hatt en traumatisk opplevelse der tidligere når håret . Noe som har gjort dem bra upopulære.

De har jo ikke alltid fortalt om det på forhånd heller. At det er lærlinger som klipper altså. Jeg var hos Nikita en gang og skulle klippe og farge håret, var en lærling som tok full pris.

Hos Nikita Hair på Lambertseter senter får vi opplyst at prisen for en.

Advarer mot Blodpris på NIKITA frisørsalong i Bergen ! Datteren bestilte time hos lærling for klipp og striping, 500kr på Nikita Kvadrat i Sandnes. Oi, jeg trodde Nikita var skikkelig dyr jeg. Jeg har gått på frisør og vært lærling, og jeg mener at vask og styling skal være . Klippingen ble ujevn, fargen skjollete(var ikke hos lærling nei) og ble i. Les mer om Januar tilbud hos Nikita. Nikita har et ekstra god pris på klipp til barn alle tirsdager.

Vår nye lærling Ane trenger modeller.