Mønster kjole barn

XS til XXL, som skjørt, bukser, t-skjorter og kjoler. Hos STOFF STIL har vi et stort utvalg av mønster til lave priser. Siden jeg bare hadde et bilde av kjolen, har jeg tegnet mønster selv.

I løpet av sommeren har jeg sydd to kjoler til meg selv, og til begge disse har jeg kjøpt stoff, mønster og tråd på ”Stoff og stil”. GG263-Mønster og Rundfelling – Barn. GG_263-13_Moenster_og_rundfelling-barn. Størrelse: Barn, Plagg: Genser, Stikkord: Genser .

Sist oppdatert: Vil du strikke klær til barn? Kjole med rundfelling og mønster, samt tøfler. Tirilgenser med hullmønster, strikket i Børstet Alpakka. Genser med strukturmønster, strikket i Alpakka Ull. Lil Sis, Kjole strikket i Hanneli Garn.

Jeg synes det enklest er å se litt ekstra på hvordan andre kjoler er sydd sammen, og så sy etter det. Men jeg er helt inkompetent på å følge mønster da, hehe. Feber hos barn – dette må du vite .

More from my site