Male over strietapet

Jeg skal pusse opp gammel leilighet og ett av rommene har strietapet fra 60-70-tallet. Denne orker jeg ikke fjerne, jeg vil bare male over. Jeg har ganske mye strietapet som jeg skal prøve å male, har sett mange har fått.

Jeg malte over ganske gammel strietapet for noen år siden – under var det . Du kan enten male rett på, eller legge en duk over før du maler. Kan jeg male gammel strietapet, og hvordan gjør jeg i tilfelle dette? For noen år siden var en vegg uten strie nærmest for ufullendt å regne.

Så påføres ett strøk maling over det hele hvis det er samme farge som tidligere. På tidligere malt strie er det bare å male direkte i to strøk (etter støvsuging) – ett . Ok, da får jeg bare skrive det i lista over ting jeg burde kjøpe før jeg setter. Det kommer litt an på hvilken strie det er. Hvis det er tekstiltapet du tenker på går det greit å male. Er huset enda eldre, fra 60-tallet eller . OG kan man bare legge den nye tapeten over den gamle?

Vegger som er tapetsert med vinyltapet fraråder Jotun å male. Kan jeg male over igjen eller går det Ann å fikse på en billigere måte?

Jeg har malbar strie på veggen (som er malt x antall ganger fra før). Hvis det trekker ujavn inn, så vil de oppstå skjolder som ikke blir borte selv om du legger flere toppstrøk over. Har akkuratt stått ovenfor samme problemstilling , gammel strie som skulle bli . Men hva om det er strie der fra før? Dette gjør at du ikke får skjøtene rett over hverandre.

Velger du maling kan du male rett på den sparklede veggen. Til slutt males det over med ønsket farge – minimum to strøk. RULLESPARKEL: Med malerull er det lettere å få en jevn overflate. Man kan male rett over, eller med fordel bruke sammen med en duk.

Vi skal legge tapet (eller strie eller hva det kalles; er sånn som skal males over) og lurer på hvor lenge man må vente med å male? Det er strie på veggen, og jeg er litt bekymret for å ta jobben fordi. Jeg har tapetsert med Veggfornyer, og det ble helt fint, men da må man selvsagt likevel sparkle FØRST, og male etterpå.

Vi pusser opp svigerfars hus, og ser at han har brukt mye tekstil strie på veggene. Er det noen som vet om det er mulig å bare male over strien?