Liberon olje benkeplate

IKEA benkeplate i heltre eik, beiset med Liberon Spritbeis og oljet med Finishing oil. Til behandling av kjøkkenbenk anbefaler vi i stedet å olje med en god olje. Bloom Kjøkkenbenk-olje nærer og beskytter arbeidsflater og tremøbler på kjøkken, bad og stue.

Gir god beskyttelse mot fukt, smuss og fett. Liberon Hardvoks-olje er en svært slitesterk og holdbar overflatebehandling. Ideell for gulv, vegg, benkeplater og møbler.

Når benkeplaten er renset og tørket, må den settes inn med nye lag olje.

Liberon finishing oil – Alanor tlf. Benkeplater av tre er både vakre og slitesterke – dersom de. Glass til å ha olje i; Slipepad; Stålull nr 0; Liberon møbelrens – Alanor tlf. LIBERON OLJE TIL KJØKKENBENK 500ML Bloom Kjøkkenbenk-olje nærer og beskytter arbeidsflater og tremøbler på kjøkken, bad og stue.

Jeg har brukt Liberon voks på min Ikea heltre bøk benkeplate. Nå skal jeg la det tørke til i kveld og sette den inn med olje etterpå. Hva skal jeg behandle Eik benkeplater med?

Forbruker › Hus, Hage og OppussingBufretLignende5. Liberonolje er relativt dyr i innkjøp, men er den beste oljen jeg har brukt noengang, jeg har brukt IKEAs olje .

Jeg har forsøkt forskjellige treoljer på benkeplaten uten å finne den rette. Har bare brukt Liberon olje, har aldri opplevd det du sliter med.