Kloakklukt utenfor huset

Har et problem med kloakklukt utenfor huset mitt. Når jeg har vært oppe på taket har jeg kjent intens lukt derfra. Under visse værforhold kjenner vi en liten sneik av kloakklukt. Det er ingen vond lukt inne i huset, og det virker ikke som det har noe å si om . Plaget av kloakklukt utenfor huset i over ett år. Pedersen (70) fra Telavåg ringte Sund kommune forrige uke og sa han ville grave . Her får du tips til kva du bør sjekke og eventuelt gjere, om du i periodar er plaga med kloakklukt i huset ditt.

Hvordan finne ut hvor kloakklukten kommer fra og hva som er feil. Senere samme dag oppdaget klageren sterk kloakklukt utenfor huset. De kontaktet rørlegger angående saken, og fikk tilbake skriftlig forklaring . Kloakklukt i huset – posted in Hus, hage og oppussing: Vi har et år gammelt hus.

Hei Har et problem med kloakklukt utenfor huset mitt. Pedersen (70) fra Telavåg ringte Sund . Det siste halve året har vi hatt problemer med kloakklukt, og skjønte ikke. Lukta spredde seg i hele huset, og jeg med min supernese måtte .

Pedersen (70) fra Telavåg ringte Sund kommune forrige uke og sa han ville grave opp septiktanken med en gravemaskin om ikke .