Ikea kjøkkenplanlegger problemer

Er det bare vi som har problemer med Ikea home planner i dag, eller gjelder det flere? Vi får opp ikea home planner vinduet, men den vil ikke laste.

Vi får opp ikea home planner vinduet, men den vil ikke laste inn . Jeg får ikke til å bruke Ikea Home Planner på min Mac. Etter at legoklossen er flyttet over i mappen skjer det ikke noe. Problemer med nye Ikea Home Planner.

Vet ikke om dette blir under rett kategori, men det kanskje noen her som kan . Jeg har hatt problemer med Firefox tidligere. Men med Explorer har det gått greit. Nå har jeg ikke fått prøvd med Metod enda, så jeg vet ikke om . Takket være våre planleggingsverktøy kan du enkelt møblere ditt hjem, og planlegge dine innkjøp. Prøv deg frem med ulike stiler og kombinasjoner. Noen som har erfaring med IKEA kjøkkenplanlegger.

IKEA anbefaler å prøve programmet på PC ! CPU-bruk, programfeil, og mulig virusinfeksjon.

Her er de fem vanligste Ikea home planner. Problemet slik jeg har forstått det er at programmet er laget for å kjøres. Jeg brukte nylig IKEAs kjøkkenplanlegger med Mac OS, det var tregt, . My problem is that it takes almost minutes for a cabinet to show then. The Ikea Kitchen Planner is a sad frustrating joke, it does not work .